Bruidsboeket = Bloemenkroon

Bruidsboeket = Bloemenkroon

Bloemen! Tuurlijk, die horen erbij! Maar wie zegt dat je een bloemenboeket altijd in je hand moet dragen op een dag dat je het liefst je aanstaande vast wilt houden? Ben je het daarmee eens, denk dan eens aan een intens mooie en heftige bloemenkroon als bruidsboeket. Geen subtiele madeliefjes of kleine roosjes, maar het échte werk. Een mix van rozen, gipskruid en margrieten bijvoorbeeld. Hoe meer kleuren hoe unieker en het geeft gegarandeerd een fantastische oogopslag. Less is more? Wij vonden vandaag even van niet.

 

Je kunt je kroonboeket helemaal aanpassen aan het seizoen. Trouw je in de zomer? Dan kun je gaan voor iets meer groen met pastelkleurige klaproosjes en veldbloemen.


Als je in de winter trouwt kies dan juist voor iets diepere kleuren zoals rood, hardroze en (winter)wit. Net als een trouwboeket gooi je natuurlijk je bloemenkroon aan het eind van de avond achterover. Reken maar dat die dames zullen springen om hem te vangen!

Zijn jullie ook nog op zoek naar een passende bloemist voor jullie bruiloft? Vraag dan een direct offerte aan op Trouwstart.nl en ontvang 1 tot 3 offertes van leveranciers die aansluiten op jullie wensen.

!---->