Coole Kiekjes!?

Coole Kiekjes!?

Maak een photobooth op jullie bruiloft. Een wat? Een photobooth! Een kleine fotoruimte waar al je gasten zich kunnen uitleven met attributen als snorren, gekke hoeden, fleurige sjaals en leuke maskers. Zet in een ongebruikt hoekje een leuk kamerscherm neer of hang er een vrolijk bloemetjesgordijn op. Gebruik kisten, koffers en manden om alle ‘gimmicks’ in te leggen. Het afwegen begint al bij het decor. Huur je een tentje, maak je een huiselijk hoekje of behang je een muurtje met een leuk tijdelijk printje? Laat die opa’s, oma’s, ooms en tantes maar lekker gek doen op jullie huwelijksfeest dan kunnen jullie genieten van het eindresultaat. ‘Gelukkig zijn er de foto’s nog!’

 

Voor de kids kun je een speciaal mandje gimmicks maken met dierenmaskers en verkleedkleren. Bij de feestwinkel kun je kiezen uit een scala aan gekkigheden! Ook grappig: laat je beste vriend met je lievelingsoom op de foto gaan en het kleine nichtje met de grootste man van het stel. Vraag je gasten met een klein uitleg-bordje om hun creativiteit te laten gaan en jullie daarmee te verrassen.

 

 

En dan de fotograaf. Laat je jullie trouwfotograaf een uurtje langer blijven of laat je de gasten zelf de foto’s maken? In dat laatste geval kun je een een wegwerpcamera neerleggen of een toestel dat nog werkt op rolletjes; wel zo leuk dat zij (en jullie) niet meteen kunnen zien hoe de foto’s zijn geworden! Laat het rolletje afdrukken en stuur iedereen de foto met een persoonlijk tekstje als trouwbedankje. Wat zullen ze lachen!

 

!---->