De jurk van mama of oma

De jurk van mama of oma

Je hebt er vast weleens over nagedacht. Zou jij de jurk van je moeder passen? Wellicht heb je het als kind geprobeerd maar toen was hij natuurlijk veel te groot. Het is een prachtig verhaal; jij, die tientallen jaren later als kersverse bruid de jurk van je moeder of je oma draagt op je eigen trouwdag. Maar hoe krijg je de soms ietwat tuttige modellen omgetoverd tot een prachtige jurk? Een bruidscouturier kan je daar bij helpen en wij hebben wat afbeeldingen geselecteerd met ideeën voor het vermaken van de allermooiste bruidsjurk met familiaire geschiedenis.

Jurken met kanten lijfjes zijn voor couturiers zeer eenvoudig aan te passen. Door de schaar te zetten in bijvoorbeeld lange mouwtjes, in de rug of zelfs aan de zijkant van de trouwjurk krijgt het kant een totaal andere dimensie. Iets meer bloot, iets minder braaf. Vind je het onderlijfje en de rok helemaal geweldig maar het bovenlijfje wat minder? Ook dan kan de couturier er met behoud van de rok een nieuw bovenlijfje aan vast maken. Daarnaast kunnen de stoffen van de rokken en sluiers verwerkt worden in de jurk. Drapeer wat mooie stof om je schouders of aan de achterkant van de jurk voor een echte pracht look.

Ben jij ook op zoek naar een geschikte couturier om de bruidsjurk van moeder of oma te laten vermaken voor je eigen bruiloft? Vraag dan direct een offerte aan op Trouwstart.nl en ontvang 1 tot 3 offertes van couturiers die aansluiten op jouw wensen.

!---->