Jouw bruiloft in een sprookjesbos

Jouw bruiloft in een sprookjesbos

Door Fiona van den Bergh – Wedspiration.nl Vanaf 1 januari 2014 is het mogelijk om op een aantal plekken in Nederland in het bos te trouwen. Staatsbosbeheer heeft hiervoor toestemming gegeven. Samen met de organisatie Trouwen in het Bos, een onderdeel van trouwstart.nl, kunnen jullie trouwen in de buitenlucht. En dat zonder de zorgen voor de voorbereidingen: Trouwen in het Bos heeft een aantal partners in de arm genomen die je complete bruiloft van A tot Z regelen. Van vergunning en styling tot vervoer en catering. Jouw bruiloft in een sprookjesbos… het kan

 

 

Vooralsnog kun je vanaf 1 januari 2014 op zeven schilderachtige plekken in Nederland trouwen: het Boomkroonpad (Drouwen), het Drents-Friese Wold (Appelscha), de Pelen (Ospel), de Sallandse Heuvelrug (Nijverdal), de Veluwe, Putte (west-Brabant) en de Weerribben (Ossenzijl). Naar verwachting komen daar op korte termijn nog meer prachtige locaties bij.

Trouw je in het bos, dan zijn er meerdere arrangementen mogelijk voor de invulling van je trouwdag. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit drie thema’s voor de styling van jullie bruiloft: romantisch, vintage en eco. De organisatie van je trouwdag  kun je volledig uit handen geven aan Trouwen in het Bos. Je wordt dan maximaal ontzorgd en je bent zeker van een unieke ervaring.

‘De vraag naar huwelijken op bijzondere locaties en buitenlocaties is de laatste tijd enorm gestegen. Reden genoeg voor trouwstart.nl om Staatsbosbeheer te benaderen en samen de mogelijkheden te bekijken. Uiteindelijk hebben we de handen in elkaar geslagen met ‘Trouwen in het Bos’ als resultaat. Zo komen we tegemoet aan de wens van heel veel bruidsparen,’ zegt Lianne Balduk, initiatiefneemster  van Trouwen in het Bos.
Zie je het al voor je: jij in je droomjurk aan de arm van je droomprins op een prachtige plek in een sprookjesbos… Lijkt het je wat? Kijk dan voor een compleet overzicht van mogelijkheden op de website www.trouweninhetbos.nl Je zult versteld staan….

 !---->