Trouwen in het bos – Zó romantisch

Trouwen in het bos – Zó romantisch

Heb jij jouw ridder op het witte paard gevonden? En is ie ook nog eens op zijn knietjes gegaan? Misschien willen jullie wel ‘iets anders’.. Onze tip: Ga trouwen in het bos! Buiten bruiloften zijn de laatste jaren erg ‘upcoming’. Met name omdat de locatie vaak makkelijk te stylen is en er weinig tot geen ‘regeltjes’ zijn, waar het bruidspaar zich aan moet houden. Vaak wordt er gekozen voor een mooie achtertuin, een boomgaard of voor het strand, maar trouwen in het bos horen we nog niet veel. Volgens ons een echte aanrader! Gevuld met magie, harmonie en grote verfraaide kransen is dit een absoluut sprookje waar menig bruid van droomt.

over ons4 over ons5

Vooral bij de ceremonie kan een bruiloft in het bos erg smaakvol worden aangekleed. Jullie kunnen denken aan houten banken, gedecoreerd met veldboeketten en veel linten. Denk vooral aan de kleuren roze, rood en oranje. Deze contrasteren prachtig met het intense groen van het bos. Het gangpad kan worden gemarkeerd met kaarsen en bloemblaadjes, terwijl het altaar wordt versierd met papieren origami vogels of bloemen en tule.

Als jullie niet zo’n fancy bruiloft willen, kunnen jullie ook kiezen voor een meer Boheemse aanpak, met veldbloemen en shabby chique decoraties waar vooral veel vrolijkheid vanaf straalt. Hang lange linten in de bomen of papieren lantaarns met kaarsjes erin. Kies kleuren die variëren van licht groen tot intens roze. Het geheel moet vooral een ontspannen en romantische uitstraling hebben. Wat het ook wordt, bij een bruiloft in het bos kan het eigenlijk niet meer stuk!

!---->