Wedding in the woods

Wedding in the woods

Trouwen in een bosrijke omgeving hoeft helemaal niet eenzijdig te zijn. Sterker nog, je kunt het hartstikke chic maken. Het voorjaar, de zomer, de nazomer en zelfs het begin van de herfst zijn bij uitstek dé momenten om je huwelijk in het bos te organiseren. Jullie JA-woord geven tussen de grote eiken, het mos en het gras en de prachtige zonnestralen die door het bladerendek heen schijnen. Een kabbelend beekje is misschien ook nog wel aanwezig? Houd het lekker natural en eco friendly door de natuurlijke materialen ook in de aankleding te gebruiken. Schors met kaarsjes en lantaarns geven direct het fijne bossfeertje. Je trouwboeket kun je in plaats van laten maken, ook zelf in de bossen plukken. Daar groeien de mooiste wildbloemen en er liggen de leukste takjes.

 

Eten in de bossen? Dek mooie lange tafels op een easy manier en laat lekkere seizoensmaaltijden bereiden door een cateraar. Cateraars kunnen ook in de bossen koken met authentieke pannen, potten en zelfgemaakte vuurtjes op locatie. Jullie bruiloftsdiner kan niet op met wild, gepofte aardappeltjes, champignons, kastanjes en de meest heerlijke desserts met echte vruchten uit het bos, of fruit dat past bij het seizoen. Leuk om alles wat lokaal aanwezig is te gebruiken.

 

 

Natuurlijk sluit je de avond af met een woodfire. Leg wat kleden en quilts neer voor optimale warmte en comfort. Met het knisperende hout, de ondergaande zon en de heerlijke bosgeuren is het bos een droomplek om jullie huwelijksdag te zien veranderen in de nacht. In de meeste bossen staan tevens boshuisjes die tegen een kleine vergoeding of in goed overleg gebruikt kunnen worden voor de ceremonie, het diner en als fijne binnenplek als het buiten koud begint te worden.

!---->