REACTIES

Evelien & Dieter
57ea34b06b61a         57ea348774441          57ea34e181482
Wij hebben een geweldige dag gehad!
Alles was gewoon perfect en veel gasten vonden het zelfs “het mooiste trouwfeest waar we al geweest zijn”.
Een dikke pluim voor het hele team en nogmaals bedankt voor het mooie werk!!
Wij zijn 100% fan van trouwen in het bos, jullie hebben 2 enthousiaste ambassadeurs erbij gekregen 😉
Evelien & Dieter

Angela & Kees
jessica-fotografie-479         jessica-fotografie-593          jessica-fotografie-688
22-07-16 was een sprookjesdag ♥
Het ongedwongen, relaxte en romantische sfeertje, ofwel het boho sfeertje, waar we van hadden gedroomd, is volledig tot zijn recht gekomen!
Een intieme ceremonie (dankjewel Annemarie!), de sweettable en toost in dromerige sferen, socializen onder het genot van lekkere drankjes, een heerlijke BBQ, chillen onder de tipi, de te leuke styling (ook voor de kids!), afsluiten met een kampvuurtje, en dit alles op een prachtige locatie – met ook nog eens prachtig weer – echt genieten!
Jullie hebben het fantastisch verzorgd, dankjewel! Wij, én natuurlijk onze gasten, zullen nog lang nagenieten van zoveel moois!
Liefs K+A

Paulien & Thomas
SUSANSUSAN - Bruiloft Martijn & Kim (365)vk         pauline          p&j2
Onze bosbruiloft was nog mooier dan we hadden durven hopen.
Ons doel was een ontspannen middag voor zowel onszelf als de gasten, met het motto “stropdas & hoge hakken lekker thuis laten en je vrolijkheid meenemen het bos in”.
En dat is helemaal gelukt.
Na wat hele gezellige gesprekken met Lianne & Richard, konden wij alles met een gerust hart uit handen geven en was onze enige taak mooi aangekleed te verschijnen op de dag zelf. Heerlijk om je nergens druk om te hoeven maken en weten dat alles toch precies wordt zoals je wenst.
Ook onze gasten waren helemaal enthousiast. Ze vonden onze bruiloft in het bos verrassend anders, maar juist helemaal bij ons passen.
Een schitterende locatie tussen de heuvels pal aan het meertje, de vintage-travel aankleding, de wilde bloemen die overal terug kwamen en als kers op de taart het waanzinnig mooie weer: de sfeer kon gewoon niet beter.
Onze ringen werden als verrassing aangevlogen over het meertje, door een hele grote Oehoe, tot collectief “Oooooh!” van alle aanwezigen.
Na de ceremonie een tot in de puntjes verzorgde, gezellige high tea aan 1 lange tafel midden in het bos. Voor iedereen was er ruime keuze uit biologische zoete en hartige lekkernijen, waaronder zelfs warme quiche! En natuurlijk een heerlijke naked cake met bosvruchten, helemaal passend in het thema 🙂 Als we het weer over konden doen, dan zouden we niets willen veranderen. Dankzij trouweninhet bos hebben wij genoten van een magisch mooie bosbruiloft!
Paulien & Thomas

Lisa & Jaco
Bruiloft Jaco Lisa-3 Ceremonie groepsfoto s-0008bbb          Bruiloft Jaco Lisa-2 Fotoshoot-0048bb          View More: http://nienkevandenderenfotografie.pass.us/jaco-lisa
“Lianne heeft ons super goed geholpen!
De aankleding en locatie waren precies zoals we ons hadden voorgesteld en hadden afgesproken.
Het eten was heerlijk en de sfeer super!
Bedankt lieve mensen van Trouwen in het Bos!”
Lisa & Jaco

Kim & Martijn
SUSANSUSAN - Bruiloft Martijn & Kim (118)vk          SUSANSUSAN - Bruiloft Martijn & Kim (140)vk          SUSANSUSAN - Bruiloft Martijn & Kim (365)vk
“Op 22 augustus 2015 zijn wij getrouwd in het mooie Epen in Zuid-Limburg op een prachtige Hoeve. Een idyllische plek! Via onze ceremonie spreker kwamen wij in contact met Lianne en haar team. We wilden ‘de liefde vieren’ en dat is gelukt, Trouwen in het Bos heeft ons daarin fantastisch ondersteund. De styling was werkelijk fantastisch; buiten brunchen aan een lange tafel met schitterende bloemen, de ceremonie langs het water onder een prachtige boom met witte klapstoeltjes, een jute loper en wederom prachtige bloemen. Een lemonade bar bij de borrel, verschillende mooi vormgegeven plekjes waar mensen konden vertoeven en een schitterende en zeer smakelijke sweet table. Het diner was aan lange tafels op de binnenplaats van de Hoeve, de sfeer was intiem en ontspannen wederom met schitterende aankleding, lichtjes boven de tafels, én fantastisch eten! Lianne en haar team hebben de organisatie, de catering en de styling voor deze dag verzorgd en aan ieder detail was gedacht. De sfeer was magisch! Lianne en team nogmaals bedankt!”
Lieve grtjs, Kim & Martijn

Helena & Jeff
Jeff en Helena 189b          14b          Jeff en Helena 122b
“Lianne en haar team hebben er voor gezorgd dat onze droom uitkwam: elkaar het ja-woord geven in een mooie setting in het bos.
Wij hebben genoten van de prachtige natuur met een mooie trouwstyling. Trouwen in het Bos heeft voor een prachtige ceremonie met toast gezorgd. Romantische sfeer met een vintage touch. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt perfect, wij zouden er niets aan willen veranderen. Lianne stond echt voor ons klaar, ook toen we er heen gingen en zagen dat er grote stukken bos waren gekapt. Lianne heeft met Staatsbosbeheer geregeld dat we op een prachtige locatie mochten trouwen. We kregen van de gasten veel complimentjes en twee stellen die niet willen trouwen denken na het zien van onze ceremonie er nu anders over. Trouwen in het Bos, ontzettend bedankt dat jullie onze dag nog mooier hebben gemaakt dan wij voor ogen hadden. Wij hebben genoten en kijken met veel liefde en vreugde op de dag terug. We raden iedereen aan om dit te gaan doen want het is intiem, prachtig, je zit midden in de natuur en je kunt alles loslaten, want alles wordt perfect geregeld.”
Liefs, Jeff en Helena

Lieke & Allard
AmandaDrost-Photography-Allard&Lieke213B          AmandaDrost-Photography-Allard&Lieke323B          L&A (10)B
“Lieve Lianne & team,
We willen jullie nogmaals duizendmaal danken voor de geweldige bruiloft zaterdag. We zijn super aan het nagenieten, het was zo geweldig. We zijn er helemaal emotioneel van.
Jullie waren als team zo relaxed, lief en attent. Alles was zo prachtig, tot in detail en helemaal in onze smaak gedecoreerd. Het sfeertje dat we heel graag wilden, relaxed en ’s avonds helemaal los, is helemaal tot zijn recht gekomen. Tijdens het feest hebben we alles helemaal los kunnen laten, en alleen maar genoten, alle vertrouwen hadden we in jullie als team. Van iedereen horen we terug hoe geweldig ze onze bruiloft vonden. Geweldige tent, whiskeytafel, photobooth, kampvuurtje met band, de dj wagen, silent disco, alles was top. Zelfs alle oudjes gingen los ;)) Dankjewel!!”
Lieke & Allard

Kim & Helmer
Kim & Helmer4bvkzw          Kim & Helmer0sn          Kim & Helmer0zw
“We hebben onze trouwdag beleefd als een prachtig sprookje..
Het is echt een dag geworden waar niet alleen wij, maar ook onze gasten met heel veel plezier op terug kijken!”
Kim & Helmer

Pamela & Jeroen
p&j2          p&j1          p&j3zw
“Zó blij dat we via jullie onze ceremonie in het bos hebben geregeld. Het enthousiasme en de toewijding van Lianne is de sleutel tot het succes.
5 minuten voor het opbouwen nog veranderen van locatie en er dan nog zoiets moois van maken, top! Het zag er prachtig uit en we hebben zo ongelofelijk veel leuke reacties gekregen van onze gasten! We hebben enorm genoten en kijken er met veel plezier op terug.”
Pamela & Jeroen

Deeuw & Erick
DKF-selectie (43)zw          DKF-49vk          DKF-selectie (36)zw
“Het liefst werd onze bruiloft een afspiegeling van onze relatie; warm, creatief, vernieuwend en liefdevol. Aan de bezegeling van die relatie hebben we zelf hard gewerkt, aan al het andere hebben Lianne en haar team hun handen vol gehad. Met een fantastisch resultaat.
Vanaf dag 1 hebben wij kunnen vertrouwen op creatieve oplossingen, het super uitwerken van ons thema ‘vintage travel’, beschikbaarheid en flexibiliteit. Wij hebben op onze mooie dag de ceremonie, het diner én het feest uit handen gegeven en we hebben er geen moment spijt van gehad. Het was magisch! Zonder jullie was dit nooit gelukt, Merci!”
Deeuw & Erick

Lisette & Alex
vierkant Lisette&Alex (- selectie (10)          vierkant Lisette&Alex (- selectie (70)          vierkant Lisette&Alex (- selectie (91)
“WOW! Wat hebben we genoten van de prachtige locatie, de te gekke aankleding, onze lieve gasten en fantastische ceremoniemeesters, onze geweldige BABS Wenka en niet te vergeten: het superteam van Trouwen in het Bos.
Lianne en haar team hebben onze dag onvergetelijk gemaakt, niet alleen door de aankleding van de toch al supergave locatie, maar ook door de pragmatische instelling waarmee elk ‘probleem’ meteen werd opgelost. ”Een flinke bui tijdens de ceremonie (Nederland…)? Nou, dan verplaatsen we de boel toch snel naar binnen?” “Iemand nodig bij de photobooth? Oh, dat doen wij wel.” “Geen beamer? Oh dan gebruiken we de vrachtwagen toch als scherm?” Als er ook maar iemand is die twijfelt of trouwen in het bos nou echt zo leuk is als het lijkt..just do it and you’ll love it! Wat is er nou leuker dan samen met je liefste vrienden en familie een feestje vieren in de buitenlucht en dansen onder de sterren?!”
Lisette & Alex

Laura & Joost
Laura & Joost1vk          Laura & Joost6vk          Laura & Joost1.jpg3vk
“De aankleding van onze bruiloft en de mooie bloemen waren top!
We zijn dan ook erg blij met de hulp van Lianne en haar team voor alle puntjes op de ‘i’ van onze bruiloft!”
Laura & Joost

Nicole & Richard
R&Nselectie (10)zw          R&Nselectie (4)zw          R&Nselectie (2)zw
“De open plek bij het bos was al mooi, maar kwam pas echt tot leven onder de kundige handen van Trouwen in het Bos.
Betrokken, bevlogen en getalenteerd. Zelfs vreemden reageerden op foto’s die de gasten hadden gemaakt, waarbij de meeste reacties waren dat men ook ooit zo wel zou willen trouwen…als ik het over zou doen, zijn zij de eersten die ik bel! Heel veel dank voor jullie belangrijke bijdrage aan onze bijzondere dag!”
Nicole & Richard

Maroesja & Roland
R&M4__ZW          R&M4ZW           R&M9ZW
“Lianne is een zeer goede Weddingplanner. Ze is buitengewoon creatief en werkt ieder idee tot in de puntjes uit.
Ze heeft veel werk uit handen genomen waardoor de aanloop naar de bruiloft een ontspannen tocht is geworden. Er werd snel gereageerd op onze berichten en persoonlijke aandacht staat centraal. Ook problemen die buiten haar vaarwater vielen probeerde ze in goede banen te leiden.
De locatie was perfect geregeld. Daarin heeft Lianne echt een magische bijdrage geleverd. De sfeer leek uit een boek te komen en was ongekend!”
Maroesja & Roland

Isabel & Allert
By Nadia - Trouwen in het bos-printresolutie-16 ZW          By Nadia - Trouwen in het bos-webresolutie-1 ZW          Isabel & Allert 14-6-2014 (17)ZW
“Lianne bedankt! Dankzij jouw inzet en toewijding hebben wij een onvergetelijke dag gehad.
Wij wilden graag een persoonlijke, kleine en bijzondere bruiloft waarbij wij en onze gasten centraal zouden staan (en niet de procedures of het draaiboek).
En dat is precies wat er is gebeurd.
De liefde voor de aankleding, het geweldige eten, de DJ, de band en de vriendelijke persoonlijke aandacht van je team gaven ons de sfeer waarnaar wij op zoek waren.”
Isabel & Allert

Anieke & Arjan
aa3          aa2          aa1
“Onze bruiloft in het Leenderbos was een grote verrassing voor al onze gasten. Tot het moment van aankomst op de locatie, had niemand door dat onze bruiloft helemaal buiten zou zijn! De sfeer die door trouweninhetbos gecreëerd was sloot naadloos aan bij onze wensen. De ongecompliceerde, pure sfeer die de plek hierdoor kreeg maakte veel indruk op ons én onze gasten. De ceremonie was prachtig, mede dankzij onze BABS. Ondanks dat we af en toe wat druppeltjes op moesten vangen, want dat verhoogde de sfeer alleen maar! Echt een aanrader dus!”
Anieke & Arjan

Evelyne & Erwin
E&E 12 april (29)zw           TIHB - 40     TIHB - 52 zw
“Op 12 april 2014 gaven wij elkaar het ja-woord in een lente-groen, sprookjesachtig aangekleed Amsterdamse Bos. Het team van Trouwen in het Bos heeft een prachtige styling neergezet met veel oog voor detail & afgestemd op onze persoonlijke wensen & voorkeuren. Met ceremoniemeesters die heel duidelijk onze ideeën voor ogen hadden, een fijne ambtenaar, heerlijke koffie, cava en een fantastische naked cake, de mooie aankleding en het samenbrengen van organisaties door Trouwen in het Bos, een zelf gekozen, uiterst professionele cateraar (Chef op Locatie) en natuurlijk onze lieve en enthousiaste gasten, was het een waar ‘buitenfeestje’ en echt een dag om nooit te vergeten. Ontspannen, informatief en vooral ook gewoon erg leuk was de boswandeling onder leiding van 2 boswachters. (kap)Laarzen & gympen aan en wandelen maar!
Ondertussen werd onze boslocatie omgetoverd tot een sfeervolle, romantische dinerplaats met heaters, dekentjes, kaarslicht, mooie wijn en prachtig eten onder een zandkleurige strechtent. Bluesmuziek op de achtergrond, samen met de neergaande zon. JA, het kan! Allemaal buiten, allemaal in het bos. Doen!”
Evelyne & Erwin

!---->