Festival

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft met een ongedwongen sfeer, vrolijke kleuren, tentjes, kleedjes, rollende keukens, gezellige lichtjes en lampionnen.. Gewoon lekker buiten feestvieren en dat midden in de natuur? Dan is er niets leuker dan een Festival Wedding!

Ongedwongen en lekker nonchalant. Een festival in het klein, hoe leuk kan dat zijn? De styling speelt hier een belangrijke rol, maar denk ook aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld een photobooth en voor de kleintjes een party nanny die voor een verrassend programma zorgt. Een Festival Wedding is niet compleet zonder passende kleding, dus geef jullie gasten gerust een dresscode mee voor die gave festivallook. Met zijn allen heerlijk dansen op de klanken van een goede Dj, en dat allemaal op jullie huwelijk! Zelfs bij het versturen van de uitnodigingen is het leuk om in het thema te blijven. Dit kun je doen door deze te laten ontwerpen als een timetable, die precies aangeeft op welke tijd er wat staat te gebeuren.

TIHB - 040

TIHB - 041

TIHB - 042

TIHB - 043

TIHB - 046

TIHB - 048

TIHB - 045

TIHB - 047  TIHB - 049

TIHB - 050

TIHB - 051

L&A (14)

Vlot Fotografie - Hidde en Nga Woen deel II-27

UITNODIGINGEN

Perfect passend bij dit thema zijn letterpress kaarten! Hiermee geven jullie de gasten al een goede indruk jullie bruiloft. Ze zijn uniek en meestal handgemaakt. Het leuke is dat je al het andere drukwerk kunt laten aanpassen in de stijl van jullie kaarten. (denk aan de plaatskaartjes, bedankkaartjes, labels, tafelnummers servetzakjes etc. Wij vinden ze geweldig! Alleen al om deze coole uitnodigingen zou je besluiten om te trouwen;) Leuke adresjes zijn Oh so pretty party en Lindsey Knoop.

wedding_invite_nikkie&marcus06

Willen jullie ook zo’n te gekke Festival-bruiloft? We zien jullie aanvraag graag tegemoet:)

!---->