Vacature Oproepkracht

foto's over ons

Heb jij ervaring in de Horeca/eventbranche/styling, of volg jij een relevante opleiding en ben je minimaal 3de jaars? Lees dan snel verder!


Jouw profiel
* Representatief, professioneel en een proactieve houding
* Flexibel ingesteld
* Ervaring in de Horeca, eventbranche en/of styling, of volg jij een relevante opleiding
* Eigen vervoer
* Bruist van enthousiasme!

5 x JA? Dan is Trouwen in het Bos op zoek naar JOU!

Flexibel werken
Bij Trouwen in het Bos kun je aan de slag als oproepkracht. We plannen vaak lang vooruit, dus je weet altijd waar je aan toe bent, zodat je ook tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Topteam
Hoe leuk is het om een bijdrage te leveren aan een trouwdag.. De belangrijkste dag van 2 mensen die echt voor elkaar kiezen!
Een enthousiast team van medewerkers staat garant voor een goede en gezellige werksfeer.

Onregelmatige werktijden
Wie in de horeca of eventbranche werkt, krijgt te maken met onregelmatige werktijden. Dit betekent dat je vaak in het weekend moet werken, gezien dan de meeste bruiloften plaatsvinden. Houd er rekening mee dat je meestal een lange dag op pad bent.

Meerdere functies
We zijn op zoek naar verschillende kwaliteiten. Wanneer jij het leuk vindt en ons van je veelzijdigheid hebt overtuigd, dan is het ook mogelijk om bij Trouwen in het Bos tegelijkertijd in verschillende functies werkzaam te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld combinatiemogelijkheden van bediening en styling of organisatie.

Functie-eisen
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Representatief, proactief, stressbestendig en enthousiast
– Assertief en communicatief vaardig


Kortom: Ben jij op zoek naar écht leuk werk op oproepbasis, in een jong en dynamisch bedrijf? Stuur dan een  mail met je motivatie en C.V. naar richard@trouweninhetbos.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

!---->